La Neologis Medical furnizăm de peste 15 ani tehnologie medicală de vârf în domeniul radiologiei, ecografiei și imagisticii medicale. Astfel susținem medicii din România în a obține acces la tehnologii avansate pentru un diagnostic rapid și precis.
Contribuția ta și capacitatea de dezvoltare ne este mai importanta decât CV-ul!

Ești pasionat de tehnologii care salvează vieți, ești o fire optimistă și dinamică, dornică de o dezvoltare continuă? Atunci alătură-te nouă și beneficiază de un parcurs clar de dezvoltare, într-un domeniu high-tech, bine plătit unde poți să contribui și să-ți demonstrezi potențialul.

Neologis Medical este distribuitor exclusiv și certificat al unor firme consacrate în domeniul medical, precum Ulrich Medical GmbH, Vieworks, MIPM, Time Medical, Kiran. Printre produsele oferite de societatea noastră se numără sisteme de injectare pentru substanță de contrast, instalații radiologice fixe și mobile, sisteme digitale de detecție a radiațiilor, ecografe, echipamente de protecție, produse dedicate imagisticii medicale și sisteme pentru organizarea și arhivarea pacienților de tip RIS și PACS.

Pe langă aparatura medicală, compania are ca obiectiv menținerea funcționării în parametrii optimi a echipamentelor comercializate pe toată durata utilizării și pune la dispoziția clienților servicii de consultanță, planificare și autorizare. Oferim de asemenea servicii de integrare a aparaturii, precum și mentenanța aparatelor în cauză, asigurându-se astfel funcționarea aparaturii furnizate la capacitate maximă pe o perioadă de timp îndelungată.
BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara
Farmaceutice-Medical, , Inginerie

Joburi Neologis Medical:

Tehnic - Instalator echipamente medicale

Neologis Medical
BUCURESTI, Timisoara,
Aplica fara CV

Reprezentant vanzari domeniul medical

Neologis Medical
BUCURESTI, Timisoara,
Aplica fara CV

Locuri de munca Neologis Medical

Angajari Neologis Medical