MAGNOR

Orase: BUCURESTI, Ilfov,
Industrie: Retail


Compania noastră se află în topul firmelor din domeniu la nivel de țară și deține o experiență de peste 15 ani pe piață de profil. Ne desfășurăm cu succes, la cele mai înalte standarde de calitate și profesionalism, activitățile din magazinele fizice, comerț și schimb valutar, în 25 de magazine aflate în mall-uri și centre comerciale. 
 
De ce să lucrezi cu noi? 
Noi, echipa MAGNOR, suntem ingredientul de succes al companiei noastre. Suntem o comunitate de peste 150 angajați, o echipa cu oameni curajoși și talentați, care produce rezultate importante în fiecare zi. 
 
Mediul de lucru dinamic, strategiile curajoase și entuziasmul ideilor inovative te vor însoți în toată această călătorie alături de noi. 
 
La MAGNOR te poți dezvolta profesional și personal, astfel îți vei consolida bazele unei cariere de succes. Nu ai nevoie de experiență, ci doar să îți dorești să înveți. 
Vei comunica cu oameni diferiți, cu păreri și convingeri diferite, care te vor provoca și te vor ajută să capeți mai multă încredere în tine. 
 
Atunci când contează, suntem împreună atât în relația cu clienții, cât și cu colegii noștri, oferind suport permanent și training de specialitate constant. Lucrăm cu plăcere pentru că ne și distrăm în timp ce ne desfășurăm activitatea, comunicăm cu cei din jur, glumim și ne păstrăm zâmbetul pe buze, în timp ce rămânem orientați către atingerea rezultatelor și acoperirea nevoilor clienților noștri. 
 
Vom fi pentru tine prieteni, mentori și o echipă cât mai deschisă, gata să îți ofere sprijin, pentru că ne plac lucrurile bine făcute, finalizate cu responsabilitate și cu gândul la ceilalți. 
 
Îți oferim un echilibru între viață profesională și cea personală. Lucrezi doar 15 zile pe lună, iar magazinul MAGNOR unde îți vei desfășura activitatea va fi în proximitatea locuinței tale. 
 
Hai și tu în echipa MAGNOR! 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca MAGNOR

Companie Oras(e) Data
Consultant vanzari Magnor

full-time 0 - 1 an experienta

Magnor cauta noi experti in Valori! Daca iti doresti o cariera intr-o companie de succes, in continua crestere, care ofera frecvent noi oportunitati, te asteptam alaturi de noi! [..]

MAGNOR Bacau
Constanta
Targu Mures
27.09.2024
Consultant vanzari - Amanet si Schimb Valutar

full-time 0 - 1 an experienta

Inovatia, profesionalismul si perseverenta, acestea sunt valorile ce ne-au ajutat sa ajungem in Bucuresti in topul companiilor din domeniul amanet-schimb valutar. Daca acestea sunt valorile ce te definesc, hai alaturi de noi! [..]

MAGNOR Bacau
Buzau
Targu Mures
27.09.2024
Executive Assistant

full-time peste 5 ani experienta

Cautam executive assistant pentru Presedinte. Daca te consideri o persoana eficienta, capabila de a lua decizii rapide cu o atentie deosebita la detalii asigurand confidentialitatea si respectarea eticii profesionale te asteptam in echipa noastra.[..]

MAGNOR BUCURESTI
27.09.2024
Personal Tehnic: Muncitor calificat sau necalificat

full-time 1 - 5 ani experienta

Sarcini • verificarea tehnica periodica a magazinelor societatii • remedierea defectiunilor constatate, efectuarea de mici reparatii • participare la amenajarea spatiilor noi [..]

MAGNOR BUCURESTI
Brasov
27.09.2024
Manager Zonal

full-time 1 - 5 ani experienta

CreditAmanet cauta un lider practic care iubeste sa ii motiveze pe ceilalalti si sa antreneze membrii echipei pentru performanta![..]

MAGNOR BUCURESTI
Craiova
Sibiu
27.09.2024

Joburi MAGNOR

Companie Oras(e) Data