Joburi ENERGOMONTAJ S.A.

ENERGOMONTAJ S.A., societate pe actiuni administrata in sistem unitar, avand capital integral privat, fondata in 1949, a fost prezenta preponderent in domeniul energiei, executand lucrari de montaj mecanic, electric si de automatizare in centrale termo, hidro si nuclear-electrice.

In primii 40 de ani de existenta, Energomontaj in calitate de contractor general sau asociat cu furnizorii importanti de echipament energetic din tara, a fost cea care a instalat si pus in functiune impreuna cu beneficiarii nostri aproape 6.000 MW in centrale hidro si peste 20.000 MW in diferite tipuri de centrale termo.

Incepand cu anul 1972, in cooperare cu importante firme romanesti de profil a executat lucrari de instalare la obiective industriale din Europa, Asia si Africa.

Incepand cu anul 1993, (anul privatizarii), pe fondul scaderii abrupte a investitiilor in capacitati noi producatoare de energie, domeniul nostru de activitate s-a diversificat, prin executia de:

• statii de tratare si epurare apa potabila

• alimentari cu apa, retele de canalizare, retele de distributie gaze naturale

• lucrari de reabilitare retele si statii de pompare pentru irigatii

• termoficari urbane

• structuri metalice diverse

• protectii anticorozive speciale

• retele de fibra optica

• lucrari de modernizare fabrici de ciment s.a.

Este important de mentionat faptul ca, bazata pe vasta experienta din domeniul energiei, Energomontaj a fost participant activ la lucrarile majore de retehnologizare si adaptare la legislatia de mediu a Uniunii Europene la: Complex Energetic Oltenia (Turceni, Rovinari, Craiova, Isalnita), CHE Portile de Fier I si II, CHE Lotru, CHE pe Olt inferior, Ecluza RO Portile de Fier I.

Energomontaj S.A. este organizata in tara prin unitati de tip sucursale si puncte de lucru, precum si in strainatate, avand firme inregistrate in tari precum: Norvegia, Germania, Finlanda, Egipt, Franta, Cipru, Estonia, Belgia si Portugalia, si are aproximativ 1.000 angajati.

La peste 75 de ani de la infiintare, Societatea Energomontaj S.A. isi propune mentinerea acelorasi principii, care i-au adus notorietate si recunoastere in relatiile cu clientii: profesionalism, seriozitate, calitate, respect pentru partenerii din tara si strainatate.
BUCURESTI, Constanta, Oradea, Strainatate, Timisoara
Constructii

Joburi ENERGOMONTAJ S.A.:

economist/contabil

ENERGOMONTAJ S.A.
BUCURESTI,
Aplica fara CV

sudori electric/wig/mig/mag/CO2

ENERGOMONTAJ S.A.
BUCURESTI, Strainatate, Constanta, Job national
Aplica fara CV

Inginer/subinginer/maistru în execuție

ENERGOMONTAJ S.A.
BUCURESTI, Strainatate, Timisoara, Job national
Aplica fara CV

Inginer sudor

ENERGOMONTAJ S.A.
BUCURESTI, Strainatate, Timisoara, Job national
Aplica fara CV

inginer/subinginer/economist

ENERGOMONTAJ S.A.
BUCURESTI, Job national
Aplica fara CV

Specialist ofertare-contractare

ENERGOMONTAJ S.A.
BUCURESTI, Timisoara, Job national
Aplica fara CV

lăcătuși mecanici/montatori

ENERGOMONTAJ S.A.
BUCURESTI, Strainatate, Timisoara, Job national
Aplica fara CV

Locuri de munca ENERGOMONTAJ S.A.

Angajari ENERGOMONTAJ S.A.