Eucom: Your Bridge to the World

Eucom este partenerul dedicat companiilor care investesc in dezvoltarea competentelor lingvistice si de upskilling ale angajatilor lor. Cu o echipa de peste 200 de traineri si evaluatori, specializati in peste 31 de limbi, suntem aici pentru a sprijini dezvoltarea organizatiilor din Romania si din intreaga lume.
 

Servicii Personalizate de Instruire Lingvistica si Upskilling

Organizam cursuri personalizate de limbi straine pentru companii, adaptate nevoilor specifice fiecarui client. In plus, incepand din aceasta toamna, ne extindem oferta cu cursuri de Business English deschise publicului larg si programe pentru pregatirea elevilor de liceu in vederea obtinerii certificarii Cambridge. Oferim evaluari lingvistice, servicii de interpretariat si traduceri, asigurandu-ne ca fiecare solutie este adaptata cerintelor clientilor nostri.
 

Misiunea Noastra: Your Bridge to the World

Misiunea noastra este de a fi „Your Bridge to the World” pentru toti clientii nostri, oferindu-le sprijinul necesar pentru a reusi intr-un mediu global competitiv.
 

Posturi Disponibile
 

Ne extindem echipa si suntem in cautare de Key Account Manager, Hunter, Junior HR Admin (dedicat persoanelor cu dizabilitati), precum si traineri si evaluatori de limbi straine. Daca esti pasionat de educatie si dezvoltare profesionala, alatura-te noua!
BUCURESTI
Educational

Joburi Eucom:

Eucom nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Eucom

Angajari Eucom